Friday, February 19, 2010

Happy Anniversary

19th February is my Wedding Anniversary.  AM  I  HAPPY ???  A  big  NO.  Huhuhuuu...I'm home alone ( not really I got Blackie) hubby dah kena posted ke Hanoi.  Sedih....nak buat macam mana? Redho aja lah  lagi pun hubby jauh kerana cari rezeki.  Hubby baru aja pergi, baru 22 hari - hitung lagi tu lalalala...menghitung hari nak terbang ke Hanoi.  Itu pun kalau saya dapat settle semua perkara kat sini secepat mungkin.  Hehemm...banyak sangat nak di buat, itulah..inilah...kat situlah...kat sinilah...dll...PENING ! Tenang...tenang...jangan stress...stress...nanti lekas tua!

Tadi terfikir nak tempel wedding photos tapi I changed my mind, takut hubby tak berkenan gambarnya di tempel kat sini. Dia tu private sikit orangnya. Sebagai ganti nya layan ajalah kad di bawah ini ;


Pada mulanya saya nak adakan giveaway sempena wedding anniversary ni, tapi hadiah2 nya belum semua siap. Mobile phone pouch (1 beading dan 1 crochet) dan tote bag dah siap , ole2 dari sarawak dah dibeli, tapi ada benda yang saya tempah khas tu sibijik pun belum siap.  Macam mana ni, ialah saya tahu susah nak buat, tapi saya dah tempah dua bulan yang lalu. Tak apalah kita tunggu, kalau saya, tak kuasa nak buat - boleh berbulu bijik mata !!!!

So conclusion nya: GIVEAWAY most probably di adakan pada bulan Mei (birthday saya) or Ogos (birthday blog ni).  Kalau bulan Mei, hadiah2 hanya ole2 dari Sarawak.  Kalau bulan Ogos, hadiah2 ada additional ole2 dari Hanoi.

Feedback plz....May  Or August !

4 comments: