Wednesday, December 15, 2010

GIVEAWAY yang PERTAMA (7/12/2010)

SUKA  TAK ?


Crochet Coasters for Teapot and Mug

Ole2 dari Sarawak
(Alas meja 'Pua' , 'Anjat' manik , Uncang manik & Belt yang di perbuat dpd kayu)


Japanese Cotton Fat Quarters
(sorry quality gambar tak memuaskan : ( -ambil gambar waktu mlm)

  
(Made in Vietnam - Hand Embroidered - Silk Bag)

 
(Handicraft assoceries)
 
SALAM MAAL HIJRAH SEMUA. Punyalah lama nya saya tak update blog ni, sampai password pun dah lupa.  Masa saya kena di bahagi kat 3 tempat - Miri, Seremban dan Hanoi.  Huuhuhuu.... punyalah penatnya.......letih terbang kesana kemari  : (

Sempena Maal Hijrah ni saya nak buat giveaway:

Syarat-syaratnya;
  • Senang aja, beri komen - kata nak ikut serta giveaway.
  • Terbuka untuk semua.
  • Sesiapa yang share news giveaway ni kat blog dia, akan dapat 2 undian - the more the merrier. (jgn lupa beritahu, takut nanti dpt satu undian aja)
Tarikh tutup 1hb Januari 2011.

Punyalah azabnya nak upload gambar2 ni (CELCOM broadband - GERAM) - yang selebihnya nanti saya upload dari Miri dlm sehari dua lagi ..........................TUNGGU............   : )


156 comments:

  1. suka..suka.. nak join..nak join.. cantik sungguh bag bunga2 itu.. :D

    ReplyDelete
  2. Yeah..me too. I want 2 join this awesome GA... Choose me as da winner please =)

    ReplyDelete
  3. nak ikut jugak :)
    http://aliya-craft-zone.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam sis... I've already post ur giveaway contest in my blog.... Check it out in my blog=).... here are da link....
    http://schellnorcraft.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. suke.... join ye...

    nisa0112@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  6. Salam.. I have join and be your follower.. Also check out my blog k.. http://miaach.blogspot.com/2010/12/giveaway.html....

    ReplyDelete
  7. wah, best! mama nak join :)

    will do an entry bout this...

    http://familymoza.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Yati nak join.

    Sudah buat entri tentang giveaway ni.
    http://homemakers-puteri.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    Thank you! ^_^

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan ya nama ku melor. Melor pun nak mencuba nasib juga ya.

    http://cmelor.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  10. Zara nak join also! So exciting!

    ReplyDelete
  11. salam..nak join gak....hadiahnyer sangat best..hehehe....
    dh buat post pasal giveaway ni...http://ainiayu75.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam..cantiknya beg kain berbunga bunga tu..terpikat sungguh..

    ReplyDelete
  13. salam kenal2...tak kenal maka tak chenta kan..hahaha..k sha nak join jugak...takbleh nak tolak hadiah yang sebegitu lumayan....

    ni entri sha ehh... :)

    http://handmadebydiesha.blogspot.com/2010/12/giveaway-from-balancingbalancingbalanci.html

    ReplyDelete
  14. hi,salam perkenalan...saya pun nak join jugak..dah buat entry pasal giveaway ni...

    http://mamaleesya.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-bessttt.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal n maal hijrah..
    saya join ya!

    http://tungkukayu.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    tq

    ReplyDelete
  16. saya nak join ye tuan tanah...lalala,,,
    pilihlah aku..jadi temanmu...ahahaha..lalala...

    http://kasutleper.blogspot.com/2010/12/weih-saya-pun-nak-jugak.html

    ReplyDelete
  17. Saya nk join jugak! Bestnye hadiah2 tu! Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  18. rubi nak join, bawah ni link blog terus ke blog balancing

    http://rubiscreativecraft.blogspot.com/2010/12/jom-join-giveaway-balancing-3x.html

    ReplyDelete
  19. sakila dah join balancing3...nak hadiah nak hadiah...

    http://sakilascraft.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  20. nak join jugak..nak jugak..
    aku tertarik ngan GA yg menarik itu...

    ReplyDelete
  21. sis, sudah join..^_^
    nak cute hadiah tu..

    http://melinblossom.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-from-balancingbalancingbal.html

    ReplyDelete
  22. salam..
    Cute Mum nak join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    TQ

    ReplyDelete
  23. saya join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-mjbannister.html

    ReplyDelete
  24. say join nie :)

    http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    thank you ye~

    ReplyDelete
  25. http://familymoza.blogspot.com/2010/12/giveaway-from-balancing-x-3.html

    ok done, an entry bout dis :)

    ReplyDelete
  26. salam kenal n happy new year
    nk join d giveaway
    http://wanznoen.blogspot.com/2010/12/balancing-3x-1st-giveaway.html
    TQ dear :D

    ReplyDelete
  27. salam ziarah...

    suka sangat ngan hadiah2 giveaway ni...best..nk join gak yer..

    jap nk buat entry :)
    singgah yer..
    ainaacorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. hi...entry dh buat...sila la singgah yer..(^v^)

    ReplyDelete
  29. salam, nak join gak ^^

    http://sweetlilcraftcollections.com/2010/12/giveaway-from-balancing/

    ReplyDelete
  30. Nak ikut serta Giveaway...

    saya dah wat entry kat sini:-
    http://jassnani.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    ReplyDelete
  31. Salam kenal...

    ros join
    http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/12/ole2-dari-sarawak-alas-meja-pua-anjat.html

    TQ!

    ReplyDelete
  32. Salam...dah join GA nie n wat entry...
    http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-mjbannister.html

    ReplyDelete
  33. Salam, i nak join jugak GA ni.. :)

    my e-mail is allbetweenmenyou@gmail.com

    will post my link once i'm done tonight

    ReplyDelete
  34. hi sis..i join ur giveaway nie..da post kat blog..:) suka hadiahnya...nakkk..huhu

    http://4ucutie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. saya pon nak join gak.....

    http://dyccbagstudio.blogspot.com/2010/12/meh-join-giveaway.html...jangan malu2 drop by blog saya yer....

    ReplyDelete
  36. Nak join! Hee =)

    dah buat entry promot GA ni jugak

    http://interprestasi-aku.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-mjbannister-balancing.html

    ReplyDelete
  37. salam saya nak ikut serta giveaway..

    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    tq

    ReplyDelete
  38. saya join :D

    saya ada wat entry
    ni linknya ;
    http://smilesweety.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  39. ok zai 2undian ok

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/mjbannister-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. BRO PUN DAH BUAT ENTRY

    http://taufidris.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  41. Mina, what a giveaway, fabulous! I would not miss this for the world... count me in. TQ.

    ReplyDelete
  42. saya join :D

    saya ada wat entry
    ni linknya ;

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-mjbannister.html

    ReplyDelete
  43. salam saya nak ikut serta giveaway..

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  44. HI,


    saya ada share the news in my blog too!

    http://mypassionmycraft.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-balancing.html

    ReplyDelete
  45. http://amna2amzar.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    dah join n buat entry..hadiah best tuuu...jenguk2 n follow yer..hehe
    id follower : iza izan

    ReplyDelete
  46. Era join

    id;erawatie

    http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  47. salam kenalan,

    kakyong join.

    ni link n3 ya..
    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/12/ga-dari-balancing-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  48. salam,saya dah buat entry

    http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    tq

    ReplyDelete
  49. salam,nk ikot serta giveaway..

    ReplyDelete
  50. Salam

    saya nak join giveaway yer..

    kalau letak dekat MALAYSIA Giveaway kire sebar2 kan tak? Kalau yer dapat lah saya dua undian.. kalau tak pun tak pe :)

    http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2010/12/malaysia-giveaway-giveaway-yang-pertama.html

    Thanks

    ReplyDelete
  51. nk ikutt jugak HEHE :)

    http://ceritaaimi.blogspot.com/2010/12/contest-lagi.html

    ReplyDelete
  52. sy join GA

    neh link entry:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/bamancingbalancingbalancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  53. enna joined! :)

    http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  54. salam join tuan umah


    http://blog-mommy-daddy.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010-suka-tak.html

    ReplyDelete
  55. me dah join...=)

    http://kesahidupsaya.blogspot.com/2010/12/ga-yg-pertama-by-mjbannister.html

    ReplyDelete
  56. salam, kita join yer
    http://remizati.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html
    id follower remizati-(43)

    ReplyDelete
  57. salam..

    syu nak join jgk..

    http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    follower ke -44~

    tQ~

    ReplyDelete
  58. eb join gaks

    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-st-ga.html

    tq

    ReplyDelete
  59. Salam...saya pn nk join jgk ye...

    http://lianateratai89.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    ReplyDelete
  60. salam..
    saya join gak..
    http://kenit197.blogspot.com/2010/12/join-contest-mjbannister.html

    ReplyDelete
  61. wawa join...
    http://wawa4eva.blogspot.com/2010/12/give-away-from-mjbannister.html

    ReplyDelete
  62. SALAM.. SAYA NAK JOIN JUGAK!! HOPE BERJAYA LA.. HADIAH SUME BEST2...

    ReplyDelete
  63. Salam Perkenalan...

    Saya join'

    http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    tq

    ReplyDelete
  64. Salam,

    Saya dah join GA ni di http://fyda06.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html . Hadiahnye tu kalau dapat best betul. Tapi kan biarler ramai skit pemenang n hadiah2 tu bahagi-bahagi ler sikit sorang.

    ReplyDelete
  65. count me in

    http://blogrimbun.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  66. Nak join juga.....

    http://shubiemohan.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  67. haha...nak join...

    ehem2...guna ayat standard

    saya nak ikut serta giveaway INI....

    (1 entri)

    ReplyDelete
  68. saya dah buat entri

    http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-by-balancing.html

    datang terjah k...

    (1 entri lagi)

    ReplyDelete
  69. salam.lisa join ur GA

    http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010-suka-tak.html

    do visit me yah:)

    ReplyDelete
  70. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  71. wah.. nak join...
    1st time join give away.. xcited pulak.. :)

    ayat skema nye : SAYA NAK IKUT SERTA GIVEAWAY

    http://cintahaticraft.blogspot.com/2010/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  72. saya join jugakk..saje cuba nasib..mane tau bertuah ;)

    http://lalalilipompom.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-dari.html

    ReplyDelete
  73. salam...


    menarik! nak join juga!

    ReplyDelete
  74. saya nak ikut serta giveaway INI....

    hehe

    ReplyDelete
  75. saya nak ikut serta giveaway ini

    kene tulis ke ni?

    princess_dini96@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. cik sumpit datang nak ikut serta GA ni

    http://sumpit2u.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-1st-ga.html

    Sambil promo contest di Qalish.com
    | Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

    Ikhlas
    - Qalish [Dot] Com -

    ReplyDelete
  77. kakina pun nak ikut serta...gier tak nak ikut?..hehehe dah promo contest nie di...

    http://inazarena.blogspot.com/2010/12/giveaway-kat-mana.html

    ReplyDelete
  78. Assalamualaikum, nak turut serta jugak. Untuk tambah point, saya promo jugak di blog yg tak seberapa tu
    http://annadalady.blogspot.com/2010/12/jomla-join-giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  79. sy pon nk join...

    http://rosheyzcraftworld.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-1st.html

    ReplyDelete
  80. saya dah wat entry
    http://ziesalikan.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    so sweet...

    ReplyDelete
  81. aii...

    mencuba nasib di sini..nice to know u..=)

    ReplyDelete
  82. Sy dh join....tgk la...
    http://alliengurlz.blogspot.com/2010/12/giveaway-from-balancing-x-3.html

    ReplyDelete
  83. menariknya giveaway ni..saya nak join ya~

    http://crochetisfun-amani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  84. salam..ezzat nak join jugak...

    menarikknye hadiah...... =)

    ezzat buat entry...

    http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/giveaway-by-balancing.html

    ReplyDelete
  85. sy juga join ya, meh terjah di sini:

    http://lovejoiningcontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  86. Datang join give away kat sini
    Link n3--->>

    http://darlingninie.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-1st.html

    ReplyDelete
  87. saya nk join jugak !!!!
    suka sgt dgn bag tu
    ni link entry
    http://diarychibi.blogspot.com/2010/12/mjbannister-giveaway.html

    ReplyDelete
  88. Assalamualaikum,,
    Nak join' gak,,I FOLLOW

    http://wanwanass.blogspot.com/2010/12/ade-lagi_17.html

    ReplyDelete
  89. eh, arol pun nak join jugak! hehe.
    dah post entri pasal giveaway nie kat blog.

    http://sikakicontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    :)

    ReplyDelete
  90. salam akak sy nak join ni

    dah letak link ni dlm my blog dh.www.wardatulummah.blogspot.com

    ReplyDelete
  91. salam

    me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-pertama-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  92. sy nak ikut serta giveaway

    http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  93. sy nak join GA....

    http://jainurul13craft.blogspot.com/2010/12/ga-balancing-balancing-balancing.html

    nfaadiah@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. join ye

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    ReplyDelete
  95. salam perkenalan mina...

    kak ani pun nak join gak giveaway ni...harap-harap ada rezeki....

    akak dah buat n3 kat sini, jemput lawat ya...
    http://justmeani.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  96. nak ikut serta giveaway
    Saya dah polo gak..meh tengok umah saya yek..
    http://azleenenglishdeco.blogspot.com/2010/12/jom-kita-join-ga-dari-mjbannister.html

    ReplyDelete
  97. saya dah join jenguk ye..tq


    http://kokoadik.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010-suka-tak.html

    ReplyDelete
  98. salam owner :)

    nak join ! suke la . . .

    ReplyDelete
  99. Salam...sukanyer!!!
    myranur pun join gak...

    http://myranurhandmade.blogspot.com/

    ReplyDelete
  100. salam,
    mia pun nak join jugak. dah lama xjoin bende2 alah mcm nie kan.
    check my blog for the N3.
    http://salmiahmz.blogspot.com/2010/12/another-giveaway.html
    Sambil2 tu follow my blog jugak k.
    I follow u...

    ReplyDelete
  101. da join pon..yay..

    da wat ntry...

    http://yeedizaty.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    da folow

    ReplyDelete
  102. saya dah join

    http://lulu-pages.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010-suka-tak.html

    ReplyDelete
  103. Salam...dah join & buat n3 jugak..jemput ziarah yer..TQ

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  104. salam..saya tumpang JOIN ye...

    http://simplyakuogosh.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-dari-mjbannister.html

    ReplyDelete
  105. salam...ya dah join n buat entry....sila lawat...

    http://ilovecontest-ya.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-7122010.html

    ReplyDelete
  106. Salam dan haiii...
    saya dah join..

    follower ID: Syima Emi

    here is the link promote ur GA.

    http://zalfascarfandshawl.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-oleh.html

    TQQQ :):)

    ReplyDelete
  107. join

    id:leen

    http://emmileen.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-dari-mjbannister.html

    ReplyDelete
  108. Comel nye hadiah2 tu . suke sy tgknye :D

    sy join ea . niy link sy ;)

    http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  109. sy join ea . niy link sy ;)


    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/12/giveaway-from-balancingbalancing.html

    ReplyDelete
  110. salam

    anin join juga

    2 entries

    dah spread di blog
    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertamabalancingbalancing.html

    ReplyDelete
  111. http://blogjuniza.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  112. tak pernah join GA ni baru nak try..

    http://suradvillage.blogspot.com/2010/12/give-away-balancing.html

    ReplyDelete
  113. salam dear..
    saya nak join!!!

    http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-balancing.html

    ReplyDelete
  114. saya nak ikut serta Giveaway yang menawarkan hadiah2 yang sgt comel ini!!!!!

    ReplyDelete
  115. http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  116. Hai.. saya pun nak join gak..
    Best tu hadiah dia..
    Ni link entry kat blog saya
    http://coretandinna.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-dari-balancing.html

    ReplyDelete
  117. salam,
    sy pun nak msuk juga:
    http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/12/giveaway-yg-pertama.html

    ReplyDelete
  118. salam..

    sy nk join jgk .. dah buat entry pun.. ^_^

    link:
    http://lovechocolate-ga.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-1st.html

    ReplyDelete
  119. Su dah join.
    Su dah buat entry tentang GA kat blog Su.
    Su pun dah add blog Balancing kat bloglist Su.
    Nanti datang yeh ke blog Su
    http://sue-5-beradik.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  120. Wah...kite pon nak join jugak...boleh yerk..
    blog kite http://www.dalovelymade.blogspot.com..:)

    ReplyDelete
  121. kite dah share skali news giveaway ni kat blog kiter...mekacih..

    ReplyDelete
  122. salam,

    nak join juga :)
    and dah share kat blog too..

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  123. nak join :) i share the news kat side bar my blog :) http://myquillingsoul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  124. hi.. nak join ye

    http://sueonlineshopping.blogspot.com/2010/12/giveaway-pertama.html

    ReplyDelete
  125. nak join, tp internet tgh SLOW MACAM SIPUT...
    nanti i inform kalau tulis entry...

    redribbonboutique@yahoo.com

    ReplyDelete
  126. saya turut serta

    http://kasihfarhana.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  127. salam sis..ifa join yaa..

    ada juga buat n3 nie di blog ifa..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-by-balancing-3x.html

    folo sis jg..tq!..=)

    ReplyDelete
  128. salam..

    saya turut join :)
    smga rezeki penganjur bertambah murah yer..

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/12/giveaway-from-balancing.html

    ReplyDelete
  129. suka nya barang handmade dan kain cotton tuh..

    saya da join :))

    http://anithchan.blogspot.com/2010/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  130. salam

    sy pun dh joined

    http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  131. As salam.

    Norzie@hany pun dah join.

    Dah buat en3....
    http://norziehandcraft.blogspot.com/2010/12/giveaway-dari-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  132. salam

    Yan join :)

    and entry di :
    http://ice-creamcity.blogspot.com/2010/12/ga-pertama-dari-balancing-d.html

    ReplyDelete
  133. Salam kenal
    Dtg join your GA...

    Dah buat entrynya:-
    http://affieza.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  134. suke..suke..nak beg bunge yang bulat tu ekekeke

    ReplyDelete
  135. nak join..handicraft accessories sgt menarik....

    blog about ur GA too...

    http://dewisartworkstation.blogspot.com/2010/12/balancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  136. saya nak join jugak! :)
    kiu.aqeelah@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. ain nak join jugak..

    http://azrynain.blogspot.com/2010/12/balancing-balancing-balancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  138. hi:-)saya pun teruja nak join!!!!

    http://fafafo-craft-design.blogspot.com/2010/12/mjbannisterblogspotcom-giveaway.html

    ReplyDelete
  139. oh sungguh menarik..saya pun nak join giveaway ni..count me in please.=)

    ReplyDelete
  140. pergi menjala di muara,
    terserempak pulak dengan si buaya,
    hadiah tu semua cute belaka,
    Mestilah saya pon nak cuba!

    pelis count me in! thank u! :)

    ReplyDelete
  141. join juga

    http://iefadesign.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-from-balancing.html

    count me...plizzzzzzz

    ReplyDelete
  142. Salam.. MJ join jugak ye..

    ID : Myra Jay

    Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama.html

    TQ

    ReplyDelete
  143. wah dh ramai y nak join..sempat lagi tak nie??

    saya pon nk join gak..nie blog saya:
    http://mimpimuadalahaku.blogspot.com/

    sila2 lh bertandang..ayuk meh tadang deh..

    ReplyDelete
  144. salam kenal,

    akak join ye...

    http://comelote75.blogspot.com/2010/12/giveaway-yang-pertama-dr-balancing.html

    jemput singgah.
    thx.

    ReplyDelete
  145. munna join sekali

    http://manmunna.blogspot.com/2010/12/giveaway-pertama-dari-balancing.html

    ReplyDelete
  146. saya nk join jugak

    http://tinycraftshop.blogspot.com/2010/12/balancingbalancingbalancing-giveaway.html

    ReplyDelete
  147. hi, saya join

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/12/giveaway-balancing-balancing-balancing.html

    tq so much:D

    ReplyDelete
  148. miera join GA di pagi tahun baru

    da follow sis gak
    id follower:miera momo chan
    email:mieramomo@gmail.com
    and dah buat entry tentang GA ni
    link
    GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

    ReplyDelete
  149. slm perkenalan..

    mama t0meLL nk join ya..hrp2 diterima =)
    http://qasihnaney.blogspot.com/2011/01/giveaway-dr-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  150. best nya hadiah dia...nak join jugak...nak giveaway comel2 tu..

    ReplyDelete
  151. dah join..

    http://mimpimuadalahaku.blogspot.com/2010/12/giveaway-for-balancing-balancing.html

    ReplyDelete
  152. dah ada keputusan ker?

    rose follow (ikhlas)sb GA dah overdue:

    Jom tgk GA kat http://rosebussinessmind.blogspot.com/

    ReplyDelete