Thursday, January 28, 2010

Batik Bag No.1


Paten beg ni saya ambil dari majalah jepun 'DressMaking'.  Dah lama berkenan  tapi malas nak darft paten.  Lagi pun semua instructions dalam bahasa jepun. Semalam saya draft, potong dan siap jahit hari ni.  Tak lah susah mana hanya penyakit malas ni kalau udah bersarang susah sikit nak naik kan semangat.

Paten asal beg ni ala2 tote beg kecik lagi cute, saya besarkan size nya dan panjangkan tali - senang sikit kalau sandang kat bahu.

No comments:

Post a Comment